Осигурете си летни изживяване с изгодни летни покупки

Летни промоции с отстъпки до - 40%

Обичате да пазарувате на изгодни цени? От края на юни до средата на юли ви очакват редица ексклузивни предложения!

Лятото е изпълнено с много забавни дейности – почивки на морето, приключенски пътувания, разходки до близкия град или почивки през уикенда на интересни места. Можете да намерите отстъпки на много неща, свързани с тези приятни активности.

И тази година от 27.06. до 16.07. при нас ще намерите всичко, за което се сетите! Независимо дали става въпрос за модни находки, луксозна козметика, добра книга или мечтана ваканция.

Разгледахте ли вече нашите ексклузивни оферти, пълни с ненадминати цени? Всеки ще намери по нещо за себе си. Просто изберете.

жена прави йога у дома

 

Спортна мода за фитнеса, но и за улицата

 

Ако сте страстен любител на упражненията, определено ще се насладите на нашите ексклузивни летни намаления. Няма значение дали обичате спорта, ходите на фитнес или просто на разходки сред природата. Спортните дрехи са тренди не само при спортуването, но и в ежедневието.

Отдавна вече не важи, че клиновете или спортните сутиени се носят само във фитнесите. За това, че тези дрехи са наистина многофункционални, е доказателство уличната мода навсякъде по света и по модните подиуми. Същото важи и за мъжката мода. Използвайте маратонките като идеалното допълнение към новото си облекло.

При нас ще намерите и богата селекция от спортни дрехи на ненадминати цени. Разгледахте ли вече неустоимите предложения, които може да закупите по-евтино в About You?

жена в бяла рокля

 

Бъдете модерни през цялото лято

 

Лятото е идеално време за експериментиране с материи, модели и цветове в различни комбинации. В днешно време, когато буквално всичко е на мода, изобщо не е нужно да се притеснявате. Слънчогледово жълто, кралско синьо, ярко оранжево или лайм зелено ще царуват през лятото на 2022 г.

Панталони с ниска талия и ултра-мини поли в стила на 90-те, плисирани материи, металик, мрежи и ресни от всякакъв вид се завръщат на мода. Това лято ще бъде празник на топлината с акцент върху женствеността.

Не става въпрос само за дамско облекло. Това важи и мъжка и детска мода. Освен това можете да впечатлите с аксесоари. Чехлите, креативни слънчеви очила или шапки и шапки с козирка от разнообразни материали и цветове ще бъдат топ хитът на летния сезон 2022.

Що се отнася до слънчевите очила, в това отношение също няма граници за креативността. Това лято ще бъде най-тренди оверсайз форми, градиентни очила и пастелни цветове.

Трябва да купите нещо за себе си? Половинката ви има нужда от нещо ново за летния гардероб? Или сте забравили да купите бански за малчуганите у дома? За най-добър избор на дамски, мъжки и детски дрехи и бански на намалени цени, използвайте кодовете за намаление на Answear код за отстъпка.

жена лежи на плажа

 

Не забравяйте да се предпазите от слънцето

 

Тропическата жега вече не е характерна само за екзотичните страни. Имаме я и в България. Особено през летните месеци. Чували ли сте някога, че няма такова нещо като здравословен тен? Истината е, че красиво загорялата кожа е просто реакция на слънчево изгаряне.

Затова през топлите летни дни трябва да се погрижите за най-големия орган на човешкото тяло – кожата. Не забравяйте да нанасяте редовно слънцезащитен крем с висок UVA и UVB защитен фактор. Той поне трябва да ви предпази от опасната слънчева светлина за известно време.

Козметиката и опазването на нашето здраве могат да бъдат доста скъпи. Въпреки това, благодарение на тази статия, можете да се насладите само на най-доброто на най-добрите цени на пазара. Достатъчно е, ако се възползвате от актуален в Notino код за отстъпка.

Обърнете внимание на здравето по време на работа

 

Нищо не е по-важно от вашето здраве. Слънчевото време носи със себе си и зачестили случаи на ухапвания от кърлежи. Но те не са единствената заплаха. Трябва да внимавате и при дълъг престой на слънце. Не прекарвайте времето навън през най-слънчевите и горещи часове на деня и винаги покривайте главата си с шапка, шапка с козирка или с нещо друго.

Спазвайте принципите за безопасност при престой на слънце, когато сте в двора и сред природата. Не забравяйте да се напръскате срещу кърлежи. Това ще предотврати лаймска болест.

мъж почива на плажа

 

Подарете си заслужена почивка

 

След добре свършената работа през годината, това е подходящото време да си подарите заслужена почивка. Лятото е идеално време за пътувания, откриване на нови неща и прекарване на приятни моменти със семейството, приятелите и познатите. Независимо дали става въпрос за кратко пътуване сред природата, едноседмична почивка на морето или уикенд в града.

За по-евтино пътуване на изгодни цени, не забравяйте да използвате нашата ексклузивни оферти от категория пътуваня.

Искате да отидете на лятна ваканция, но все още не сте си запазили дати? Какво ще кажете за почивка на още по-добри цени? Възползвайте се от нашата ексклузивни оферти от категория пътуваня или резервирайте по-евтино билети за вашата мечтана ваканция, като се възползвате от актуалните оферти в Kiwi.com.

Планирате почивка в България? Страната ни изобилства от красиви места, които си заслужават да се посетят. Планирайте разходка до планината, излед в гората или езерото, разгледайте някоя природна или историческа забележителност или просто си направете разходка до някой близък град.  

Не знаете от къде да започнете и къде да отидете? Вдъхновете се от някое от нашите предложения, като прочетете статията.

Решихте да прекарате лятото у дома?

 

В такъв случай е достатъчно, ако създадете ваканционна атмосфера в уюта на вашия дом. Всичко, което трябва да направите, е да приспособите дома и градината си за тези активности. Започнете с нещо малко, например скара, за да имате къде да печете на грил и да прекарате време със семейството си.

Страхотна идея за освежаване в горещите летни дни е плувният басейн. Идеално ще придаде ваканционна атмосфера и ще се почувствате като на брега на морето. Тази страхотна идея гарантирано ще бъде оценена особено от вашите деца.

Или искате да се заемете с по-голям проект? Страхотна идея за почивка у дома е да се изгради нов басейн. Но това е свързано с много повече разходи. Ето защо спестяването на всеки лев е от значение.

Къде можете да намерите най-добрата селекция от плувни басейни и аксесоари за тях? Сред оферите на онлайн магазин Emag ще откриете изгодни предложения, които ще ви помогнат да постигнете желание цели, но и да спестите пари.

Както виждате, нашите летни промоции наистина важат за всичко, за което се сетите. Насладете се на лятото пълноценно и пазарувайте на уникални цени. Ще можете да си позволите още повече за по-малко пари и портфейлът ви ще ви благодари.