Оригинални коледни подаръци, с които ще впечатлите

Съвети за коледни подаръци

Знаем колко е трудно понякога да се измисли подходящ подарък за Коледа, който наистина да зарадва получателя. Ако идеите ви се изчерпват, можете да се вдъхновите от нашата статия, която ще направи избора на подарък лесен като детска играчка.

Декември е най-напрегнатото време в годината за повечето от нас. Освен служебни задължения, трябва да купим коледна, да готвим, да печем и често не остава време за купуването на подаръци. Искаме да зарадваме любимите хора с нещо наистина оригинално, затова отлагаме решението за последния момент, така че много от нас прекарват вечерта преди Коледа в мола. Но, когато не разполагаме с време за избор на подаръци, е много вероятно да купим нещо глупаво или неподходящо. Ако сте запознати с този сценарий, възползвайте се от нашето ръководство за коледно пазаруване със съвети за любими онлайн магазини. И ако искате да сте сигурни, че куриерът ще успее да ги достави навреме, сега е моментът да ги поръчате.

 

За тези, които обичат техническите джаджи

 

Ако човекът, на когото купувате подаръка, е любител на технологиите, имаме нещо за вас. Е активен през свободното си време? Купете му GoPro камера, която може да вземе със себе си на ски пистата или на курс по гмуркане. Ако му харесва да прави снимки или видеоклипове, подарете обектив или дрон. Ако имате любител на онлайн игрите у дома, определено ще го зарадвате с нова гейминг клавиатура, мишка или слушалки. Можете да намерите всички тези подаръци и много други на Emag.bg, Topmarket.bg или Smartshop.bg. Със сигурност ще направите хубава изненада.

 

подарък дрон

 

 

За този, който са активни

 

Ако имате активен партньор у дома, който не може да си представи живота без упражнения, имате няколко възможности да го изненадате. В Sportdepot.bg и Sportisimo.bg можете да закупите голямо разнообразие от спортно оборудване. Със сигурност ще влязат в употреба гири, каска за колело или нови маратонки за бягане? Ако искате да му купите стилно и в същото време функционално спортно облекло, определено ще изберете в Puma.com.

 

За тези, които искат да изглеждат добре

 

Ако сте добре запознати с размера на дрехите или обувките на партньора си, използвайте го и го изненадайте с нещо, което не би си избрал сам. Повечето мъже обичат часовници – можете да му купите класически или смарт часовник с различни полезни функции. Кликнете върху Timer.bg и Timedix.bg и изберете от редица стилни часовници. Или посетете Modivo.bg и поръчайте нова риза, пуловер или суитшърт. Много мъже разчитат много на маратонките си. Ако вашият партньор е един от тях, отидете на Sneakerstudio.bg и му вземете ново допълнение към колекцията му.

Дрехите са подарък, който със сигурност ще зарадва всяка жена. Насочете се към дрехи, които не изискват пробване. Страхотен избор ще бъде, например, пуловер или плетена рокля. Не се притеснявайте, ако не сте сигурни в правилния размер, имаме решение и за вас – можете да й купите кожени ръкавици или качествен халат. В Answear.bg ще намерите модерни находки на достъпни цени. Или можете да заложите на сигурно и да сложите красиво опаковани бижута под елхата, които можете да закупите от Brasty.bg или Aboutyou.bg. Според анкети това са подаръците, които повечето жени биха искали да намерят да получат.

 

коледен подарък маратонки

 

За тези, които обичат да чете през свободното време

 

Ако е запален читател, със сигурност ще го зарадвате с добра книга, която можете да получите на Ozone.bg. Ако не сте сигурни дали дадена книга вече не присъства в библиотеката му, дайте му ваучер за подарък за любимата му книжарница и оставете избора на него.

 

За тези, които залагат на качествена козметика

 

Изборът на идеалния парфюм не е толкова труден, колкото изглежда на пръв поглед. Ако не искате да рискувате, купете доказан аромат, който получателят вече има в колекцията си. Като алтернатива можете да му купите нещо ново от любимата му марка. Или прочетете състава на парфюма и изберете такъв, който съдържа подобни съставки. В допълнение към състава, не забравяйте да обърнете внимание кои съставки образуват основата, сърцето или главата на парфюма. Съставките в основата се изпаряват само след няколко минути, сърцето на парфюма мирише за около 20 минути до час. Най-важната част е главата на парфюма, която усещаме върху кожата повече от 6 часа, върху дрехите дори много по-дълго. В Parfimo.bg и Parfium.bg ще намерите парфюми от реномирани марки на изгодни цени. Искате подарък, който не само е полезен, но и изглежда добре? Посегнете към красиви подаръчни комплекти с козметика в Notino.bg.

 

коледен подарък парфюм

 

 

За този, чийто апартамент изглежда като от списание

 

Кой не би искал да получи под елхата нещо дизайнерско, което е не само красиво, но и полезно? Страхотен вариант е ароматизаторът. Въпреки че неговите производители наистина се грижат за дизайна, той е не само стилен аксесоар, но и полезен помощник, който ефективно убива миризмата и в същото време помага за успокояване или релакс. Ще намерите богат избор от ароматни дифузори, от достъпни модели до по-скъпи дизайнерски. Или кликнете върху Vivre.bg или Vidaxl.bg и изберете стилен аксесоар за дома за Коледа. Вази, свещи, калъфи за възглавници, декорации - има много възможности.

 

коледен подарък за дома

 

 

Коледен подарък в последния момент

 

Ако нямате време да избирате подаръци за Коледа тази година, не е нужно да се притеснявате – ние имаме вдъхновения за подаръци за вас, които лесно можете да закупите на Коледа. Освен това не е нужно да ходите никъде, ще се погрижите за всичко от хола си.

__check

абонамент за списания

Подарък, който ще ви радва през цялата година. Можете да поръчате абонамента и на 24 декември, достатъчно е да разпечатате ваучер за подарък и да го поставите в плик.

__check

кафе за цялата година

Днес можете да се абонирате за почти всичко. Много компании предлагат по-добри цени, ако се абонирате за техните стоки или услуги за определен период от време. Например, можете да поръчате целогодишен абонамент за любителите на кафе. Всеки път, когато направят чаша от любимото си кафе, те ще си спомнят за вас.

__check

онлайн курс

Не купувайте глупости, а по-скоро подарете полезен подарък. Несъмнено това е и онлайн курс, благодарение на който вашият близък ще научи нещо ново и кой знае, може би в крайна сметка това ще му помогне да намери по-добра работа. За технически опитните, софтуерът или приложенията също са отличен съвет за подарък.

__check

стрийминг услуги

Страхотен подарък за всички любители на сериали, филми или документални филми.

__check

електронна книга

Вече нямате време да поръчате книга от онлайн книжарница? Тогава подарете книги в електронен вид, която не тежи и получателят може да я носи със себе си навсякъде и по всяко време.

 

Други идеи:

 

► Подарете на близките си витамини и хранителни добавки. Тук ще намерите всичко за здраве

► Ако имате деца в семейството, определено ще ви бъде от полза да купите по-евтини играчки и детски стоки

► Кой не би искал да направи дома си по-хубав? Подарете за Коледа на вашите близки мебели или аксесоари за дома

► Дрехи, чанти, обувки, аксесоари - вижте всички онлайн магазини от раздел Мода

► Накрая добавяме изгодни оферти от категорията Техника и електроуреди