Изживейте незабравимо лято с отстъпки до - 40%

Летни промоции с отстъпки до - 40%

С какво свързвате лятото? Може би с късните вечери на открито, с плажовете или със сладоледа? Но освен това по традиция началото на лятото се свързва и с изкушаващите летни промоции. За да се насладите на горещите дни още повече, и тази година сме ви подготвили редица изгодни предложения.

Любителите на модата, на летните спортове и на барбекюто със сигурност ще бъдат приятно изненадани. Всички кодове за отстъпки и намаления могат да бъдат намерени добре подредени в специалната категория Летни промоции.

Летният маратон на отстъпките започва на 21 юни и ще продължи до 11 юли.

 

Мода

 

Ако искате да се облечете в крак с последните тенденции, но без да харчите прекалено много, тогава сте на правилното място. Ако търсите нови летни рокли или сандали, сега може да ги закупите наистина изгодно. Вече можете да пазарувате на по-ниски цени в онлайн магазини Aboutyou.bg, Answear.bg и Modivo.bg.

Изживейте летни приключения в обувки от Obuvki.bg или Footshop.bg.

Но каква ще е модата това лято? Тази година дизайнерите решиха да включат в колекциите си практични модели. Те биха се харесали на почитателите на бавната мода, които обикновено не харесват модните тенденции. Това са вечни модели, които не само ще използвате сега, но и през следващите сезони.

През розови очила

Розовият цвят и лятото просто вървят ръка за ръка. На модния преобладават всички нюанси на розовото - от меки пастлни до яркоцикламени. Розовото изглежда добре в комбинация с бяло, бежово, бледосиньо и сиво. По-смелите могат да го комбинират с оранжевото.

Широк панталон

Широките панталони редовно се връщат на мода през няколко сезона. Небрежният стил на панталона не само изглежда добре, но е и изключително удобен. Балансирайте, като съчетаете сбободните панталона с тениска по тялото.

Къси тениски

Късите тениски и суитшърти заляха рафтовете на почти всички магазини тази година. Те изглеждат особено добре в комбинация с панталони или поли с висока талия.

Пастелни цветове

Тази тенденция е идеална за лятото, защото цветовете пасват перфектно на загара на кожата. Отделните пастелни нюанси много лесно се комбинират помежду си. Ако не смеете да се обличате от глава до пети в пастели цветове, можете да изберете аксесоари в тези нюанси. Те ще освежат всеки едноцветен тоалет.

Обемни ръкави

Набраните ръкави и волани са интересна добавка на блузите и роклите. Тъй като това е относително отличителен елемент, останалата част от облеклото трябва да бъде носена в по-минималистичен стил.

Да живеят ивиците

Морското райе е тренд, който неминуемо се свързва с лятото. Облечете нещо в този десен и мислено се прехвърлете на някоя яхта. За предпочитане е по-тънкото райе, което стои по-добре на фигурата, отколкото по-широкото. Същото се отнася и за вертикалните ивици, които оптически удължат фигурата.

 

Здравословен начин на живот и спорт

 

Топлото време съвсем естествено потиква към занимания на открито. Та кой не харесва летните спортове? Можем да прекарваме време навън и пак да изгаряме калории. Ако ще ходите на преходи или къмпинг тази година, в такъв случай ще са ви необходими туристическа екипировка и къмпинг оборудване. В Sportdepot.bg ще намерите палатки, спални чували, както и преносими котлони и сгъваеми столове и маси. Летните спортни дейности също изискват специално облекло. Ако и вие имате чувството, че намирането на дрехи, които едновременно да са фунционални и стилни, е трудна задача, тогава имаме добри новини за вас – разгледайте Sneakerstudio.bg и Sportisimo.bg. Не забравяйте, че след тренировка трябва да си набавим нужните калории. В Myprotein.bg ще намерите здравословна храна и напитки, както и хранителни добавки за преди и след тренировка.

 

Градина

 

Ако не планирате лятна ваканция тази година, прекарайте я у дома. С предложените от нас изгодни летни намаления ще превърнете градината си в приятен оазис за релаксация. Ако имате басейн в градината, може да закупите богат избор от аксесоари за басейни. Ако вместо да плувате, предпочитате да седнете с приятели, защо не се зарадвате с нова скара? Голям избор от градински барбекюта и аксесоари можете да намерите в Emag.bg. Но къде да седят гостите? Можете да намерите широка гама от градински мебели в онлайн магазини Vivre.bg или Electronic-star.bg.

 

Здраве

 

Какво със сигурност не трябва да липсва във вашата лятна аптечка за първа помощ? Репеленти срещу насекоми, препарати за успокояване на изгорена кожа, лекарства за лошо храносмилане или за болки при движение. Тъй като прекарваме по-голямата част от времето си навън, трябва да имаме под ръка и лекарства за алергии. Направете си списък предварително. Може да закупите всичко необходимо с отстъпка в онлайн аптеките на Ремедиум и Медея.

 

Козметика

 

През лятото вашата козметична чанта със сигурност трябва да съдържа слънцезащитен крем за лице и тяло, така че да можете да се насладите на топлото слънце без странични нежелани ефекти. Ако все още не сте придобили тен, можете да използвате различни автобронзанти. При високи температури и на плажа определен водоустойчивият грим е добър избор. Бронзанти, хайлайтъри, водоустойчив грим, освежаващи летни парфюми можете да намерите в онлайн парфюмериите Notino.bg и Parfimo.bg. Богата колекция от дамски и мъжки парфюми, козметика и гримове ви очаква и в онлайн магазин Parfium.bg.

 

Пътуване

 

Въпреки че тази година ситуацията е различна от предишните години, постепенното облекчаване на мерките ще ни позволи да пътуваме до избрани страни. Разгледайте промоционалните оферти на Booking.com и резервирайте изгодни почивки на море и планина или пък някъде в чужбина.

 

Книги

 

Няма нищо по-хубаво от това да четете хубава книга, докато седите под сянка и усещате приятния полъх на бриза. Предпочитате вълнуваща детективска история, романтичен роман, или интересна биографична история? Или лятото ви ще бъде белязано от ново начало? В този случай мотивационната литература и книгите за личностно развитие определено ще ви харесат. Кликнете върху Ozone.bg, Store.bg или Ciela.com и започнете с една от историите.

Вярваме, че сте избрали от нашата оферта. Не забравяйте, че температурите се покачват, но цените в магазините рязко падат.

Има и някои интересни факти, свързани с лятото. Знаете ли, че ... ?

__check

Звучи невероятно, но Айфеловата кула винаги расте малко през лятото. Желязната структура, от която е направена, се разширява поради по-високите температури. В резултат на това този монументален паметник е дори 17 сантиметра по-висок през лятото.

__check

Ако харесвате и летните барбекюта с приятели, може да успеете да счупите рекорда, поставен през 2014 г. в Америка тази година. Официално там се състоя най-дългото барбекю. Този барбекю маратон е продължил невероятните 80 часа.

__check

Филмовите компании също чупят рекорди през лятото. Това е периодът, когато се продават повечето билети за кино.

__check

Знаете ли, че първите дамски бански са родени през 18 век? Трябва да се отбележи обаче, че те бяха корено различни от днешните. Наподобявали са рокля с дълги ръкави, които по-скоро приличат на днешните нощници.

__check

Ледената близалка е открита по съвпадение. Това се е случило през 1905 г. в Сан Франциско. Откритието се приписва на 11-годишното момче Франк Епърсън. Той случайно оставил лимонада с бъркалка навън и когато я намира на сутринта, установи, че е замръзнала за една нощ. Идеята му хареса и затова започна да продава този десерт. По това време той не е имал представа, че повече от 100 г. по-късно ние все още ще купуваме ледени близалки. За тяхната популярност свидетелства и фактът, че годишно се продават повече от 2 трилиона броя.