Черен петък е вече тук! Купете коледни подаръци по-евтино

Черен петък е тук! Купете по-изгодно коледни подаръци

Неусетно краят на годината наближава. Тъй като за някои приготовленията преди Коледа са свързани със стрес и много задължения, можем да ви предложим няколко съвета как да избегнете неприятните емоции. Ключът е ранната подготовка. Не оставяйте пазаруването за последния момент, а предварително изберете и закупите коледни подаръци за любимите си хора. А ако се възползвате от специалните оферти по време на Черен петък 2020, ще спестите не само пари, но и време и нерви.

 

 

Защо се нарича Черен петък?

 

Мащабната промоционална акция, наречена Black Friday (или Черен петък), бележи началото на периода на разпродажбите. Всяка година събитието се организира през четвъртия петък на ноември, като по този начин големите търговски вериги привличат колкото се може повече клиенти преди коледния сезон. Тази година пикът на промоциите ще е на 27 ноември, но много онлайн магазини започват с големите намаления по-рано или ги удължават до края на седмицата. След шопинг манията в петък следва Кибер понеделник, когато магазините разпродават останалите стоки.

Названието Черен петък се появява за първи път във Филаделфия заради огромните задръствания и натоварения трафика по улиците след Деня на благодарността. В Америка, където се заражда тази традиция, ежегодното „ограбване“ на търговските центрове и „битките“ между хората за намалени стоки са нещо обичайно. Магазините привличат клиенти с огромни отстъпки, често достигащи до 80-90%. Наричат този период ​​„празник на потребителското общество“. Но има начин дори през дните на Черния петък да пазарувате спокойно и разумно.

Пазарувайте евтино благодарение на нашата специална секция Черен петък, където ще намерите най-добрите промоции, ваучери и кодове за отстъпки за любимите ви онлайн магазини.

 

  

  

 

Защо да пазарувате по време на Черен петък?

 

С всеки изминал ден Коледните празници са все по-близо. Всеки един от нас иска да зарадва близките си и да им подари поне нещо малко. Ако сте решили да купите подаръци онлайн по време на Черния петък, по този начин спокойно ще разгледате и ще обсмилите варианти, ще избегнете струпването на хора по магазините и ще закупите всичко необходимо, без да напускате уютния си дом. Ще можете да разпределите и да контролирате, както времето си, така и финансите си.

За да не оставяте закупуването на подаръци за последния момент, когато времето ще ви притиска, а и изборът може да е по-ограничен, си оставете достатъчно време да помислите и да пазарувате. Предварително можете да почерпите вдъхновение и да нахвръляте идеи, като разгледате и прочетете различни статии със съвети за подаръци.