Черен петък 2021: Промоции, които не са за изпускане

Черен петък 2021 промоции

Имате ли нужда от нови дрехи, козметика, спортно оборудване или нови мебели? Можете да закупите всичко това много по-евтино сега, отколкото през останалата част от годината – нужно е само да се възползвате от изгодните предложения на Черен петък и да зарадвате себе си или близките си.

Не губете време да търсите промоции и кодове за отстъпка, ние вече го направихме вместо вас. Подготвили сме специална секция Черен петък 2021, където ще намерите всички намаления на едно място.

Планирате ли да закупите нов мобилен телефон или лаптоп? Тогава не пропускайте статията за най-добрите предложения от Черен петък техника: Възползвайте се от промоции на техника. За да научите повече за това как се е появил Black Friday, прочетете нашата статия Черен петък 2021: 8 факта.

 

Облечете се със стил от глава до пети

 

Повечето купувачи се възползват от отстъпките през Черен петък, за да закупят коледни подаръци за семейството или приятелите си. Но кой каза, че не можем да подарим нещо и на себе си? Поглезете се с нова модна находка в гардероба си. Отстъпките в някои магазини се покачват чак до 70%. Ако не вярвате, кликнете върху Answear.bg и се уверете сами. Искате ли още по-високи отстъпки? В Bibloo.bg в момента се предлагат отстъпки до 80% за избрани дамски, мъжки или детски дрехи и аксесоари.

Ако търсите нови обувки, определено трябва да знаете, че цените на някои модели в Obuvki.bg са намалени с до 60%.

 

► Открийте други страхотни предложения в Черен петък дрехи.

 

   

   

   

   

 

Парфюми и козметика

 

Сложете под елхата луксозен парфюм или козметика

 

Със сигурност знаете, че парфюмите са едни от най-популярните коледни подаръци. Но знаете ли, че сега можете да ги купите на половин цена? Страхотни отстъпки са налични в Parfimo.bg. Или кликнете върху Notino.bg и се възползвайте от Черен петък отстъпка - 15% на грим и козметика за кожа или коса.

 

► Вижте и други предложения в Черен петък козметика.

 

   

   

 

Обновете дома си

 

И вие ли сте от тези, които винаги в края на годината имат нужда от промяна? Например искате да освежите дома си? Не е необходимо изцяло да обновявате целия апартамент или къща, понякога дори малка промяна ще има голям ефект. Опитайте да замените килима, да пребоядисате или да добавите няколко декорации. Или можете да промените осветлението, за да направите цялата стая по-уютна. В Emag.bg можете да закупите осветление, аксесоари за дома и домашен текстил. Във Vivre.bg ще намерите страхотни отстъпки на мебели и различни аксесоари за дома. Ако работите от вкъщи и все още не сте успели да създадете функционален домашен офис, отстъпките за офис столове и столове определено ще ви бъдат полезни.

 

► Не пропускайте други оферти в Черен петък мебели.

 

 

   

Мебели и декорация за дома

 

Влезете във форма

 

Ако сте започнали да спортувате или искате да подобрите формата си, ние можем да ви помогнем с тази цел. Ще трябва да тренирате, но ние ще ви посъветваме как да спестите значително при закупуване на спортни стоки и екипировка. В Nike.com и Sportisimo.bg можете да получите стилно спортно облекло и обувки на страхотни цени. Ако спортувате редовно, вероятно сте открили, че правилното хранене също играе жизненоважна роля за постигането на вашите цели. Подкрепете резултатите си с качествени хранителни добавки.

 

   

И още нещо

 

Дарете нещо полезно под елхата тази година. В онлайн аптека Vitania.bg може да намерите хранителни добавки и козметика на добри цени. Ако вие или вашите близки искате да се научите да свирите на музикален инструмент, но винаги сте го отлагали за неопределено време, сега е подходящият момент - на Muziker.bg вече прилагат отстъпки за Черен петък за почти всички стоки без намаление.