Timex Black Friday

4 проверени кодове за отстъпки и ваучери Timex - май 2024

__photo
-15%
Код за отстъпка
Timex

Код за отстъпка - 15% при първа онлайн покупка в Timex.eu

Абонирайте се за бюлетина на онлайн магазин Timex и ще получите от тях 15% отстъпка при вашата първа онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Timex

Промоция на дамски часовници в Timex.eu

В онлайн магазин Timex ще намерите отстъпки на избрани дамски часовници на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Timex

Промоция на мъжки часовници в Timex.eu

В онлайн магазин Timex ще намерите отстъпки на избрани мъжки часовници на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Timex

Безплатна доставка при покупка над €75 в Timex.eu

В онлайн магазин Timex получавате безплатна стандартна доставка при покупка над €75. Офертата не важи за персонализирани MyTimex продукти. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Timex онлайн магазин
1

Всеки часовник има душа

Онлайн магазин Timex с безспорната си история и доказано качество през вековете продължава безмилостно да преследва майсторство, качество и дизайн. Комбинирайки европейското часовникарство и американската изобретателност, компанията е усъвършенствала създаването на качествени и оригинални часовници.

Маркирали историята, носени от исторически личности като Марк Твен и доказали издръжливостта си през вековете, тези часовници - от джобни, през електронни и сега часовници с най-модерни и качествени елементи и дизайн. Освен непрестанните и целогодишните отстъпки на сайта им, насладете се на още по-големи изненади по време на Timex Black Friday, когато специално за вас, може да намерите и най-новите модели на намаление. Без значение за кого търсите часовници за себе си или за подарък, разнообразието от модели предлага дамски и мъжки часовници, в безброй стилове, за всеки повод. А сигурността винаги да имате опцията за отстъпка, дали от дълготрайните промоции или кодовете за намаление, ви гарантира най-изгодните цени.

2

Часовник за цял живот

Може със сигурност да намерите по нещо за всеки в сайта благодарение на разнообразието от продукти. Няма по-хубаво усещане от това да си спестите безкрайното бродене онлайн, за да намерите продукта точно за вас и вашия стил. От самите часовници до кожени и платнени каишки за тях, може да намерите всичко дори и за подарък. С лесни за използване филтри, може да подберете размера, вида дори може да филтрирате и да разгледате само най-екологично изработените продукти за мъжки и дамски часовници.

Онлайн магазин Timex

Многобройните колекции и кооперации със списъка им от извести брандове и марки, с които работят като: Jacquie Aiche, Iceberg, Huckberry, BCRF и Pan Am ви помагат винаги да имате достатъчно голям избор и опции с различни стилове и дизайни, за да сте винаги в крак с модата. От добре познатите бестселъри и колекции като: Expedition North, Waterbury, Marlin, Giorgio Galli, Harborside, Easy Reader и дори детските часовници до новите екстравагантни или елегантни модели може със сигурност да разчитате, че ще намерите разнообразие от традиционни часовници, електронни такива, смарт и дори ретро часовници и с всичките им разновидности откъм дебела и тънка каишка с варианти за всякакви диаметри на дисплея и във всичките възможни цветове.

Тимекс онлайн магазин
3

Качество на добра цена

Не са много местата, които не правят компромис с качеството, когато въпросът опре до цената. В този онлайн магазин компанията приема дългата си история много сериозно и не възнамеряват да прави изключения от добре изградените си практики. С комбинацията от европейското часовникарство и американската изобретателност е направо мистерия как поддържат такова качество на толкова изгодни цени.

За да се погрижат за клиентите си, предлагат множество намаления, които може да следиш за най-евтино пазаруване. С целогодишните си отстъпки ще можете винаги да имате разнообразие, когато стане въпрос за ценовия ви диапазон, а през годината и със смяната на сезоните може дори да очаквате още повече промоции и кодове за отстъпка. Следенето на оферти никога не е било по-лесно с регистрирането за техния бюлетин, който автоматично ще ви предложи ваучер за намаление на първата ви поръчка. А самото поръчване с безплатна доставка те освобождава от грижите за допълнителни разходи. Без скрити такси, купувате точно това, което виждаш.

4

През Black Friday Timex радва с отстъпки

Кодове за отстъпки
Промоции
Безплатна доставка
Черен петък

Не се колебайте да действате веднага, когато видите добра оферта, следейки сайта ще намерите точно колекцията или стилът часовници, които търсите и то намалени. Този онлайн магазин ви предлага промоции целогодишно за дамски и мъжки часовници и кодове за отстъпка за специалните им предложения непрекъснато. Един часовник остава за цял живот и е хубаво ви също да не правите компромис с качеството му. Доверете се на изгодните цени и купете сега продукт, който ще остане в семейството ти за поколения напред и няма да изгуби автентичността си. С дизайни, които се асимилират във времето и винаги изглеждат на върха на тенденциите, в този онлайн магазин купувате вечни часовници, които ще разнасят вашата история поколения напред.

5

Timex рейтинг

4.3

Висок рейтинг

Общ рейтинг 18 Потребители
18 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 11x
Много добър (3,1 - 4,0) 4x
Добър (2,1 - 3,0) 3x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x