Тед черен петък и намаления

3 проверени кодове за отстъпки и ваучери Тед - април 2024

__photo
-50%
Промоция
Тед

Отстъпки до - 50% на спални комплекти в Ted.bg

В онлайн магазин Тед получавате отстъпки до - 50% на избрани спални комплекти.

Повече за отстъпката
-50%
Промоция
Тед

Отстъпки до - 50% на легла и матраци в Ted.bg

В онлайн магазин Тед получавате отстъпки до - 50% на избрани матраци и легла.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Тед

Безплатна доставка при покупка над 50 лв. в Ted.bg

При покупка над 50 лв. в онлайн магазина Тед получавате безплатна доставка на територията на България. Изключенията са посочени от онлайн магазина. Отстъпкaтa важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Тед
1

Не изпускайте в Матраци Тед намаление

Това е една от популярните марки матраци у нас, която разполага и със свой онлайн магазин. С годините се е наложила на пазара със своите матраци и продукти за сън, които съчетават качество, дизайн и функционалност. Сред предложенията им ще намерите матраци, топ матраци, легла, рамки и аксесоари за спалня като завивки и възглавници. Ако търсите нов матрак, може да разгледате предложенията от единични и двойни матраци, еднолицеви и двулицеви матраци, сред които може да намерите подходящ за вашия вкус. А благодарение на своите промоции Тед ви дава възможност да закупите желания продукт на по-ниска цена, ето защо си заслужава да следите офертите, които редовно се предлагат в онлайн магазина.

2

Качествени матраци за здрав и спокоен сън

Във фирмения онлайн магазин на марката матраци ще намерите разнообразие висок клас продукти за сън. Каталогът на магазин е разделен на следните категории: Матраци и топ матраци, Легла и рамки, Спални аксесоари, Месечни промоции, Разпродажба.

Не изпускайте актуалните в Тед промоции и поръчайте онлайн нов матрак или топ матрак на по-ниска цена. А защо не и по-евтини възглавници, спални комплекти, завивки или легла. Сред матраците може да избирате между единичен или двоен, двулицев или еднолицев матрак. Дали ще се спрете на матраци на пружина или с пяна, зависи от вашите предпочитания. Друг фактор при избора на матрак е твърдостта, а в онлайн магазина има предложения и за трите опции. Съчетавайки нови технологии, качествени материали и добър дизайн, матраците предлагат удобство при сън за хора с различни предпочитания. В онлайн магазина се предлагат и аксесоари и текстил, с които да си подсигурите приятен и комфортен сън.

Матраци Тед онлайн магазин
Матраци Тед интернет магазин
3

Лесна и удобна поръчка на матрак онлайн

Може да поръчате директно от производителя продуктите на марката. Освен богат каталог от матраци и продукти на сън, ще намерите и промоционални предложения в специалните секции. Описанието на матраците и технологиите, които са използвани, ще ви улеснят при избора. А ако не сте сигурни, кой матрак е за вас, можете с няколко клика да разберете кои ви препоръчват според вашето тегло и предпочитания. Отделно може да зададете матрак по поръчка, ако вие е необходим нестандартен размер. Със сигурност ще ви зарадва възможността за безплатна доставка на територията на страната.  

4

Матраци Тед черен петък

Промоции
Безплатна доставка
Черен петък

Покупката на нов качествен и удобен матрак не е евтина, но има възможност да си осигурите най-доброто без да правите компромис. През акцията Черен петък Матраци Тед предлагат в своя онлайн магазин големи отстъпки на широк асортимент продукти, сред които може да намерите точно това, от което се нуждаете. Не пропускайте най-голямата промоционална кампания на годината. През черен петък Тед ви очакват супер отстъпки. Обновете матрака или леглото във вашия дом и си осигурете качествен и добър сън.

5

Тед рейтинг

4.3

Висок рейтинг

Общ рейтинг 17 Потребители
17 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 10x
Много добър (3,1 - 4,0) 5x
Добър (2,1 - 3,0) 2x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x