Тед черен петък и намаления

3 проверени кодове за отстъпки и ваучери Тед - септември 2022

photo
-50%
Промоция
Тед

Отстъпки до - 50% на легла и матраци в Ted.bg

В онлайн магазин Тед получавате отстъпки до - 50% на избрани матраци и легла.

Повече за отстъпката
-50%
Промоция
Тед

Отстъпки до - 50% на спални комплекти в Ted.bg

В онлайн магазин Тед получавате отстъпки до - 50% на избрани спални комплекти.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Тед

Безплатна доставка при покупка в Ted.bg

При покупка в онлайн магазина Тед получавате безплатна доставка на територията на България. Изключенията са посочени от онлайн магазина. Отстъпкaтa важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Тед
1

Не изпускайте в Матраци Тед намаление

Матраци Тед е една от популярните марки матраци у нас. С годините се е наложила на пазара със своите матраци и продукти за сън, които съчетават качество, дизайн и функционалност. Сред предложенията им ще намерите матраци, топ матраци, легла, рамки и аксесоари за спалня като завивки и възглавници. Ако търсите нов матрак, може да разгледате предложенията от единични и двойни матраци, еднолицеви и двулицеви матраци, сред които може да намерите подходящ за вашия вкус. А благодарение на своите промоции Тед ви дава възможност да закупите желания продукт на по-ниска цена, ето защо си заслужава да следите офертите, които редовно се предлагат в онлайн магазина.

2

Качествени матраци за здрав и спокоен сън

Във фирмения онлайн магазин на марката матраци ще намерите разнообразие висок клас продукти за сън. Каталогът на магазин е разделен на следните категории: Матраци и топ матраци, Легла и рамки, Спални аксесоари, Месечни промоции, Разпродажба.

Не изпускайте актуалните в Тед промоции и поръчайте онлайн нов матрак или топ матрак на по-ниска цена. А защо не и по-евтини възглавници, спални комплекти, завивки или легла. Сред матраците може да избирате между единичен или двоен, двулицев или еднолицев матрак. Дали ще се спрете на матраци на пружина или с пяна, зависи от вашите предпочитания. Друг фактор при избора на матрак е твърдостта, а в онлайн магазина има предложения и за трите опции. Съчетавайки нови технологии, качествени материали и добър дизайн, матраците предлагат удобство при сън за хора с различни предпочитания. В онлайн магазина се предлагат и аксесоари и текстил, с които да си подсигурите приятен и комфортен сън.

Матраци Тед онлайн магазин
Матраци Тед интернет магазин
3

Лесна и удобна поръчка на матрак онлайн

Може да поръчате директно от производителя продуктите на марката. Освен богат каталог от матраци и продукти на сън, ще намерите и промоционални предложения в специалните секции. Описанието на матраците и технологиите, които са използвани, ще ви улеснят при избора. А ако не сте сигурни, кой матрак е за вас, можете с няколко клика да разберете кои ви препоръчват според вашето тегло и предпочитания. Отделно може да зададете матрак по поръчка, ако вие е необходим нестандартен размер. Със сигурност ще ви зарадва възможността за безплатна доставка на територията на страната.  

4

Матраци Тед черен петък

Промоции
Безплатна доставка
Черен петък

Покупката на нов качествен и удобен матрак не е евтина, но има възможност да си осигурите най-доброто без да правите компромис. През акцията Черен петък Матраци Тед предлагат в своя онлайн магазин големи отстъпки на широк асортимент продукти, сред които може да намерите точно това, от което се нуждаете. Не пропускайте възможността да закупите евтино матрак или аксесоари за спалня за вашия дом.

5

Тед рейтинг

5.0

Висок рейтинг

Общ рейтинг 1 Потребители
1 thumbsup Клиентите препоръчват
0 thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 1x
Много добър (3,1 - 4,0) 0x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x