Foreo Black Friday

10 проверени кодове за отстъпки и ваучери Foreo - юли 2024

__photo
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметични продукти и уреди за околоочен контур във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрана козметика, козметични продукти и уреди за грижа за околоочния контур в секция Special Offers, част Eye Care.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметични продукти и уреди против мазна кожа във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрана козметика, козметични продукти и уреди за лице против омазняване на кожата в секция Special Offers, част Oil Control.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметични продукти и уреди за хидратирана кожа във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрана козметика, козметични продукти и уреди за лице за хидратиране на кожата в секция Special Offers, част Skin Dryness and Dehydration.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметика и козметични продукти във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрани козметика и козметични продукти в секция Special Offers.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметични продукти и уреди за матова кожа във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрана козметика, козметични продукти и уреди за лице за матова кожа в секция Special Offers, част Dull Skin.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметични продукти и уреди против стареене и бръчки във Foreo

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрана козметика, козметични продукти и уреди за лице против стареене на кожата и бръчки в секция Special Offers, част Anti-Aging and Wrinkles.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметични продукти и уреди за акне и петна във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрана козметика, козметични продукти и уреди за лице против акне и петна на кожата в секция Special Offers, част Acne and Blemishes.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Foreo

Промоция на козметични продукти и уреди за грижа за лицето във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате отстъпки на избрана козметика, козметични продукти и уреди за лице за грижа за лицето и кожата в секция Special Offers, част Smart Facial Treatments.

Повече за отстъпката
Подарък
Бонус
Foreo

Подарък при покупка над 40€ във Форео.ком

В онлайн магазин Foreo получавате подарък при всяка покупка над 40€.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Foreo

Безплатна доставка при покупка над 200 EUR във Foreo.com

В онлайн магазин Foreo получавате безплатна доставка при покупка над 200 EUR. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Foreo онлайн магазин
1

За ефикасна грижа на кожата

Шведските лидери в технологиите за красота и модерна козметика Foreo се грижат за вашето улеснение при ежедневната грижа на кожата. Със скандинавска ефикасност и клинично тествани продукти онлайн магазинът ви предлага бъдещето в козметиката, осигуряващи реални резултати за рекордно кратко време. Продуктите им създават тенденции с доверието на безброй знаменитости.

В стресиращият свят, грижата за кожата е вече задължителна. Първата в света мека силиконова четка за почистване на лице LUNA™ ви помага да се чувствате добре докато се грижите за кожата си, без да полагате ненужно усилие, докато се чувствате страхотно за себе си. Десетилетие по-късно онлайн магазинът продължава да ви предлага качество асоциирано със спа центрове, но в комфорта на дома ви. Вашето време е ценно и вашето благополучие има значение. По време на Black Friday Foreo може да получите всички продукти с уникални по-ниски цени. Не изпускайте възможностите и се възползвайте още сега.

2

Спа център вкъщи

Шведската компания създава първия в света ултра-хигиеничен силиконов масажор за почистване на лице - оригиналният и емблематичен LUNA™ и всичките й модели. Масажира лицето ви, почиства порите ви и предотвратява появата на пъпки. Революцията в красотата у дома навлиза с UFO™, който предлага 5 различни спа процедури за лице в интензивна 2-минутна терапия с маска. Дори застоялия дизайн на четката за зъби е преосмислен и първата силиконова звукова четка за зъби ISSA™ е родена. Това е грижа за устната кухина 4 в 1, която почиства вашите зъби, венци, бузи и език. Устройството за подмладяване на очите IRIS™ въведе технология, която намалява първите признаци на стареене. Вдъхновен е от азиатски техники за премахване на бръчки, подпухналост, тъмни кръгове и торбички под очите. Лидери в технологиите за красота и модерна козметика разработиха и ESPADA™ – одобрено от FDA устройство, което третира и лекува склонната към акне кожа по време и преди пробив. Това е безболезнено и ефективно лечение с LED светлина.

Foreo онлайн
Форео онлайн магазин
3

Компания за козметика, в която може да имате доверие

Компанията работи с изключителни комбинация на материали, включващи супер мек дизайн с невиждан досега живот на батерията. Продуктите, обвити в кадифен, безопасен за тялото силикон, издържат цяла година с едно зареждане. Продуктите не се тестват върху животни и никое от устройствата за грижа за кожата не се нуждае от резервни части. Те издържат с години и не трябва да се зареждат, което спестява електроенергия и подкрепя политиката им за високо качество и по-малко отпадъци.

Що се отнася до фабриките, използва се само екологично чиста слънчева енергийна система. Също така при покупка над определената от онлайн магазин стойност получавате бонус подарък. Можете да получите видими, трайни и достойни за СПА резултати от комфорта на вашия дом. Достатъчно е да подберете продуктите според типа и вида на вашата кожа и вашите потребности, а поръчката ще дойде директно до вашата врата.

4

Спестете при покупка на продукти за лична грижа

Кодове за отстъпки
Промоции
Черен петък

Професионалната грижа за лицето и кожата може да бъде и скъпо удоволствие. По време на Foreo Black Friday имате възможността да купите всички тези качествени, иновативни и в крак с модата продукти за грижа на вашето лице с намаление. Снабдете се сега с тествани от професионалисти устойчиви продукти. Онлайн магазинът ви предлага продукти, в който може да вярвате и с които да очаквате бърз и неповторим резултат. Използвайте комбинацията от масажори и четки с разнообразието от серуми и кремове за максимален ефект. За да обогати всяка рутина може да намерите в онлайн магазинът основни продукти за грижа за кожата, включително серуми, маски и почистващи продукти. Те ви помагат да премахнете замърсяванията и осигуряват максимално проникване на антиоксидантите, запазващи младостта. Ето защо си заслужава да следите офертите не само по време на ноемврийската промоционална кампания, но и промоционалните цени, които ще откриете през цялата година.

5

Foreo рейтинг

4.6

Висок рейтинг

Общ рейтинг 46 Потребители
45 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 33x
Много добър (3,1 - 4,0) 10x
Добър (2,1 - 3,0) 2x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x