Bitdefender Black Friday

1 проверен ваучер за отстъпка Bitdefender - юни 2024

__photo
-30%
Промоция
Bitdefender

Отстъпки до - 30% на антивирусни пакети в Bitdefender.com

В онлайн магазин Bitdefender получавате отстъпки до - 30% на избрани антивирусни пакети за вашия бизнес.

Повече за отстъпката


Bitdefender онлайн магазин
1

Лидери в киберсигурността

Онлайн магазинът Bitdefender е лидер в киберсигурността, предоставящ най-добрите си решения за предотвратяване, откриване и реагиране на заплахи по целия свят на своите клиенти, за да им помогне да защитят дома и работното си място. Толкова голяма част от архивите и личната ни информация днешно време се намира на компютрите ни.

Точно затова всеки дом и бизнес има нужда от решения за киберсигурност с водеща ефикасност на сигурността, производителност и лекота на използване за малки и средни предприятия, предприятия от средния пазар и потребители. Воден от визията да бъде най-довереният доставчик на решения за киберсигурност в света, онлайн магазинът се ангажира да защитава организации и лица по целия свят срещу кибератаки, за да трансформира и подобри тяхното цифрово изживяване. Как се пазарува изгодно обаче от честия носител на индустриални награди признат за лидер в киберсигурността от независими организации за тестване и фирми за анализи в индустрията? При пазаруване е важно купувачът да получи най-добро качество за най-ниска цена и затова по време на Bitdefender Black Friday може без угризения и ненужни притеснения да намерите, точно каквото търсите на най-добрите цени на пазара.

2

Продукти за дома и бизнеса

С просто и ясно насочване в сайта е изключително лесно да се ориентирате точно към продуктите и пакетите, които ви трябват. Разпределен в четири категории на сайта веднага може да изберете дали търсите продукти за дома, бизнеса или партньори. За дома може да разгледате разнообразието от пакети, които ви се предоставят като Premium и Ultimate Security за защита до 10 устройства за Windows, macOS, iOS или Android. Пълният пакет включва пълна защита чрез Total Security, VPN, Password Manager и Identity Theft Protection. Но също може да разгледате различните устройства за защита дори за телефон като за малки офиси, семейни пакети, Интернет или Антивирусни системи, други Privacy Solutions или отделно Identity Protection. За бизнеса ви може лесно да намерите съпорт на сайта, който да ви помогне с насочването на продуктите и услугите като Киберсигурни системи, Security Services, защитени DataCenters и Endpoints. Намерете най-доброто решение за вас и по най-опростения начин. Също така винаги може да се включите и в Partner Advantage Network като станете част от Resilling Partner Program където може да се възползвате и от допълнителни облаги.

Онлайн магазин Bitdefender
Bitdefender електронен магазин
3

Защитава милиони клиенти и бизнеси

Дали ще търсите автивирусни пакети за дома или бизнеса ви, в този онлайн магазин може да намерите широк избор от пакети, но и възможности да ги закупите на намалена цена. С докладите си за устойчивост компанията се стреми да разкрие подходяща информация за цялостното ѝ представяне в областта на устойчивостта и за постигнатия напредък спрямо целите, с които са се ангажирали. 

Стреми се допринесе за по-добро бъдеще за настоящите и следващите поколения. Ръководният екип се състои от визионери в индустрията за сигурност и бизнес, които защитават техническо съвършенство, иновации и растеж. Те култивират мисията да защитават клиентите си по целия свят от напреднали заплахи и помагат за задвижването на позицията на компанията като лидер и новатор в глобалната индустрия за киберсигурност. Лесно се ориентирайте в категориите продукти, разделени на За дома, За бизнеса и За партньори и изберете правилния план за вас и вашите нужди. Онлайн магазинът поощрява дългосрочните партньорства, като дава отстъпки и допълнителни бонуси при подновяване на плановете.

4

Киберзащита на по-добри цени

Промоции
Черен петък

Рядко може да намерите компания, която не само се стреми да издава най-качествените, иновативни и умни решения за дома и бизнеса ви, но и го прави на достъпни цени. По време на Black Friday Bitdefender предлага високи отстъпки на широка гама от своите продукти. Отделно не пропускайте да следите сайта на компанията за уникални ваучери и кодове за отстъпка, а когато и да прецените, че е време да защитите компютрите си, целогодишно може да намерите пакети с намалени цени, за да може пазаруването ви винаги да е приятно и необременено от финансови притеснения. С един семеен пакет или пакет за малък офис можете да защитите до 10 устройства включително телефоните си и да забравите за притесненията си около Интернет сигурността. Не се колебайте да използвате от продуктите в онлайн магазина, които могат да бъдат ваши на по-достъпни цени. Не пропускайте да се възползвате от постоянните отстъпки, намаления и промоции, които може да намерите на сайта им целогодишно.

5

Bitdefender рейтинг

4.8

Висок рейтинг

Общ рейтинг 22 Потребители
22 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 17x
Много добър (3,1 - 4,0) 5x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x