Avira Black Friday

1 проверен ваучер за отстъпка Avira - май 2024

__photo
-40%
Промоция
Avira

Отстъпки до - 40% на антивирусна защита в Avira.com

В онлайн магазин Avira получавате отстъпки до - 40% на избрани антивирусни комплекти за вашият компютър

Повече за отстъпката


Avira онлайн магазин
1

Влезте в дигиталния свят на бъдещето

Онлайн магазинът Avira предлага на всичките си клиенти, независимо дали са частни потребители или компании, софтуер за защита на Windows, Android, Mac и iOS. По този начин ви предоставя възможността да се насладите напълно на дигиталния свят в безопасност.

Вируси, троянски коне, червеи и други, за съжаление има различни видове зловредни софтуери, които могат да заразят вашия компютър, смартфон или друго устройство. Тези злонамерени програми причиняват хаос или крадат вашата лична информация, а някои дори водят до директна измама. За щастие на платформа като тази, може да намерите правилните решения за избягване на опасността, за частни или бизнес клиенти. Независимо дали пазарувате, или банкирате, вашият софтуер и лични данни, както и вашата домашна мрежа и всичките ви устройства със сигурност са в безопасност и ще имате пълен контрол върху данните си. Независимо дали искате да използвате интернет у дома, или имате нужда от най-новата технология за сигурност за вашето работно пространство, тази платформа със сигурност ще бъде правилният избор предлагаш решения на повече от милиони хора по света, а по време на Avira Black Friday, може да се възползвате от уникални отстъпки, за да защитите дигиталния си свят без да жертвате спестяванията си.

2

Защитете вашите цифрови технологии вкъщи

Искате ли вашите снимки, видеоклипове и всички данни във вашия смартфон да бъдат под контрол? В такъв случай Antivirus Pro за Android е това, от което се нуждаете. Phantom VPN Pro позволява анонимни онлайн дейности и безплатен достъп до цялото уеб съдържание, благодарение на което винаги ще сърфирате инкогнито.

Онлайн магазин Avira

Можете да избирате от разнообразни пакети Antivirus Prime, Internet Security Suite и Free Security. Antivirus Prime предлага антивирусна програма, която можете да използвате за сърфиране, пазаруване и банкиране, както и в случай на Internet Security Suite, който благодарение на Software Updater ще ви защити още повече от уязвимости в сигурността. Ако искате да подобрите производителността на компютъра си и да използвате виртуалната частна мрежа без геоблокиране, изберете Free Security а AOptimization Auite за компютър е идеалното решение за защита срещу онлайн заплахи. Пълната гама с отделните продукти можете да намерите в следните категории: Packages, Device security, Online privacy и Optimization. Независимо дали е Free Security, Free Antivirus за Windows, Free Antivirus за Mac или Free System Speedup, прегледайте категориите, за да намерите антивируса, който отговаря на вашите нужди.

Електронен магазин Avira
3

Достъпно антивирусно решение за бизнеса

Вземете евтино решение за сигурност с антивирусна програма, подходящо за личната сфера. Ако попаднете на Avira кодове за отстъпка на уебсайта, можете също да закупите бизнес защита за сървъри и имейли, като част от която  Antivirus Pro – Business Edition за защита на вашето работно място, включително защита срещу вируси, шпионски софтуер, троянски коне може получавам.

Ако също така трябва да защитите вашите поверителни сървърни данни срещу злонамерен софтуер и също така искате да използвате полезни настройки на филтрите, поръчайте Antivirus for Endpoint, Antivirus за малък бизнес предлага всички тези предимства плюс защита за сигурна комуникация по имейл срещу спам на най-добрите цени на пазара. В случай, че не сте сигурни коя антивирусна програма е подходяща за вашия бизнес, потърсете съвет от  Service, който с радост ще ви помогне.Не пропускайте възможност да защитите устройствата си у дома или на работа и да закупите онлайн софтуер за сигурност на ниски цени като се възползвате от множеството изгодни оферти.

4

Цифрова защита на по-достъпни цени

Промоции
Черен петък

Тъй като днешните времена са затрупани с компютри и цифрови технологии и мнозинството от хората трудно могат да живеят без технологии, броят на вирусите и другите заплахи, дебнещи за тези устройства, също се увеличава. Ако искате да защитите своя компютър, лаптоп или таблет, този онлайн магазинът е точно това, от което имате нужда. Възползвайте се от Avira Black Friday отстъпки за антивирусна програма и защита и оставете зад гърба си притесненията относно разходите. Сега можете безопасно да влезете в дигиталния си свят, без да се страхувате от злоупотреба с информация ви. Ако искате вашата домашна и бизнес технология, компютри, телефони и смарт системи да са в безопасност, не забравяйте, че ако искате да защитите устройствата си, изберете антивирусна програма, която със сигурност ще ви помогне. Грабнете вашия премиум продукт с най-добра премиум защита и по-висока производителност за всички устройства.

5

Avira рейтинг

4.7

Висок рейтинг

Общ рейтинг 27 Потребители
27 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 20x
Много добър (3,1 - 4,0) 7x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x