Черен петък техника: Възползвайте се от промоции на техника

Черен петък промоции на техника и електроуреди

Копнеете за нов телефон или лаптоп? Или вашата пералня неочаквано се е повредила? Тогава сте на правилното място - след месеци на чакане отново е ред на най-голямото пазаруване за годината и с него идват страхотни намаления на техника.

Въпреки че Черен петък се нарича петък, не се заблуждавайте - в повечето онлайн магазини ще пазарувате изгодно през целия месец. Ако искате да намерите през Черен петък техника на най-добри цени, разгледайте нашата секция техника и електроуреди, която редовно ще се актуализира с нови предложения.

Нашият съвет:

За да не ви се налага да следите кога започват намаленията и какво най-много си заслужава да купите в отделните магазини, ние ще го направим вместо вас. Подготвили сме ви специална категория Черен петък, в която ще намерите всички предложения за кампанията Черен петък, събрани на едно място.

Знаете ли кои стоки са най-търсени през Black Friday? Ако сте предположили техника, не сте били далеч от истината. Тази категория редовно е среда челните три места. Но когато става дума за размерите на отстъпките, тя определено води. Клиентите, които купуват електроника, бяла и черна техника по време на Чернен петък, ще спестят най-много. И така, какви отстъпки можете да очаквате тази година?

 

Доставете си радост с нов мобилен телефон

 

Няма да е изненада, ако смартфони се озоват в кошницата за пазаруване на повечето от нас по време на Черния петък. И няма нищо чудно в това. Търсенето на мобилни телефони се увеличава всяка година. Нуждаем се от по-мощни модели, които лесно могат да възпроизвеждат снимки или видеоклипове с най-висока резолюция, да имат достатъчно място за всички файлове и приложения, да имат усъвършенствана камера и качествен дисплей. И благодарение на намаленията през Черен петък вече можете да се поглезите с нов телефон, което иначе би било извън бюджета ви.

 

Нови-популярните продукти в категория техника през Черен петък:

 

Източник на данни в инфографиката: Semrush.com

 

Улеснете работата си с нов лаптоп

 

Друг любим артикул в нашите списъци за пазаруване по време на Черен петък са лаптопите. Ако и вашият не може да се справи с изискванията ви и сте планирали да го замените с по-бърз и мощен модел в близко бъдеще, помислете дали няма да е по-изгодно да го купите сега. След няколко месеца така или иначе ще трябва да инвестирате в нов модел, но сега можете да спестите значително от покупката му.

 

Вземете домакински уреди с отстъпки 

 

Вашата пералня или съдомиялна се повреди? Или сте решили да пощадите портфейла си и околната среда и да замените старите си уреди с по-икономични модели? Каквато и да е причината, сега е идеалният момент за закупуване на нови уреди. През последните месеци прекарваме повече време вкъщи от обикновено, така че защо да не си купите нов уред и да улесните домакинската си работа? Може да закупите през Черен петък бяла техника и черна техника, като перални, сушилни, хладилници, кафемашини, вертикални прахосмукачки, прахосмукачки робот или кухненски уреди, на много по-ниски цени.

 

Топ 3 на най-търсените продукти през Черен петък:

 

Източник на данни в инфографиката: Semrush.com

 

Настройте домашно кино

 

Подарете си уникално филмово изживяване не само в киното, но и у дома и използвайте Черен петък, за да си купите нов телевизор. Пригответе любимата си храна, настанете се удобно и се насладете на любимия си филм или сериал с най-високо качество. Смарт телевизорите не само осигуряват реалистична картина и перфектен звук, но имат и много полезни функции. Разбира се, има достъп до стрийминг услуги, различни приложения, достъп до архиви или връзка с мобилен телефон.

 

Препоръчани онлайн магазини, които си струва да следите по време на Черен петък: