Свети Валентин е тук: Идеи за подаръци и послания към тях

Св. Валентин промоции и промокодове до - 30%

Имаш ли вече идея какво да подариш за Свети Валентин? Ако отговорът е не, ние имаме няколко съвета за теб. И като бонус ще ти дадем и предварително няколко пожелания за Св. Валентин, не се колебай да си откраднеш някои от тях ♥

И ти ли нямаш нетърпение да се прибереш вкъщи, когато знаеш, че половинката те чака там? Свети Валентин е идеална възможност да й го покажеш напълно и безрезервно любовта си под формата на подарък. В какъв вид? Ние ще ти помогнем с това.

Подготвили сме страхотни предложения в категории като красота и козметика, часовници и бижута, мода и бельо, стоки за домашни любимци, телефони и таблети, подаръци и цветя, уелнес и романтични престои. Във всяка от тях ще откриеш от 1 до 14 февруари неустоими предложения на фантастични цени. Не само че ще имаш предварително готов идеален подарък, но ще избегнеш стреса и ще спестиш пари.

Искаш да разгледаш всички промоции за Свети Валентин на едно място? Кликни върху линк по-долу и разбери от какво можеш да избираш.

двама влюбени прегръдкаАвтор: Andrea Piacquadio (Pexels)

 

За модни ентусиасти

 

Новата дреха не носи радост само на дамите. Може да се хареса и на господа, които имат придирчив вкус и държат на това какво носят. Дали пуловерите, ризите или костюмите са сред любимите дрехи на твоя партньор? Допълни гардероба му с модерни дрехи от онлайн магазин Zoot. Със сигурност ще го зарадваш с нова вратовръзка, мъжка чанта или шапка.

Подготвили сме и съвети за подаръци за жени. Ако си в дългогодишна връзка, най-вероятно вече знаеш какъв тип облекло харесва най-много твоята партньорка. Дали предпочита семпли модели или, напротив, смели и екстравагантни дрехи. Разгледай всички предложения на дамски дрехи в нашия сайт и избери дрехи за нея по неин вкус.

Но не се притеснявай да закупиш нещо от тази категория, дори ако сте в началото на връзката ви. Например заложи на универсално поло или пуловер, а от аксесоарите можеш да избереш стилен комплект шал и шапка. Твоята партньорка или партньор определено ще оцени усилията ти. Можеш да закупиш споменатите, но и други модни находки изгодно благодарение на тези оферти.

Е, списъкът с потенциални и популярни подаръци за Свети Валентин трябва да включва и категорията бельо. Този тип подарък е подходящ както за нея, така и за него. Нетрадиционни кройки, цветове и луксозни материали се свързват и с този празник.

Ето няколко съвета откъде можете да закупиш бельо на страхотни цени.

 

Добави хубаво послание към подаръка. За любител на модните тенденции може да звучи например така:

„Ти си моето най-голямо модно вдъхновение и въплъщение на елегантност и перфектен стил, затова избрах този подарък за теб. Надявам се да те радва поне толкова, колкото аз те обичам. Но не забравяй, че каквото и да носиш, за мен най-красив/а си ти. Пожелавам ти прекрасен Свети Валентин!"

жена опакова подаръкАвтор: Michelle Leman (Pexels)

 

Подарък за красота и лична грижа

 

Знаеш ли коя е любимата марка козметични продукти на твоята половинка? Ако си наясно, тогава покупката е лесна. Но ако си в обратната ситуация и не знаеш към коя да посегнеш, това е идеална възможност да експериментираш и да пробвиш нови продукти. Създайт оригинална кутия с продукти за твоя партньор, които той или тя може да открие ексклузивно на Свети Валентин. Имаш нужда от вдъхновение къде и какво да купиш? Очаква те едно наистина страхотно предложение в категория красота и козметика.

Какви продукти може да съдържа дамският пакет? Избери лосион за тяло, лак за нокти, червило, сенки за очи или нови четки за грим. Не знаеш какво да избереш за мъж? Той със сигурност ще използва продукти за грижа за брадата и мустаците, аксесоари за бръснене или продукти за оформяне на косата.

Е, ако трябва да препоръчаме един ТОП подарък за дами и господа, това би бил парфюмът. Това е типът подарък, който получателят определено няма да забрави. Основното правило при избора на дамски парфюм е да е по-лек с по-меко ухание, а мъжкият да е по-тежък и по-изразен.

Какво пожелание би подхождало на такъв подарък?

„Имам малък подарък за теб, който само ще подчертае красотата ти, защото ти си красив/а такъв/такава, какъвто/каквато си. За мен ти си най-красивият човек, когото обичам повече от всичко и днес празнувам, че те имам."

парфюми и списаниеАвтор: Richan Dwi Putra (Pexels)

Искаш да купиш парфюм? Онлайн магазин Notino е подготвил широка гама от дамски и мъжки парфюми от различни видове на отлични цени. Увери се в това.

Бижутата и часовниците говорят сами

 

Всички подаръци, подарени с любов, са красиви и ценни. Но истината е, че бижутата винаги са били и ще бъдат едни от най-красивите подаръци, които можеш да подарите. И на Свети Валентин те ще изразят любовта ти.

Ако искаш да закупиш за половинката си тази година, инвестирай само във висококачествени бижута или часовници, които ще издържат дълги години без следи от употреба. Ако се притесняваш, че няма да отговарят на вкуса на партньора ти, при покупката на часовник е важно да се съобразиш преди всичко със стила - дали да е спортен или елегантен. Следва изборът на цвят, препоръчваме да разгледаш тези в универсални нюанси и особено за дамите в популярния кръгъл дизайн на циферблата.

Искаш да подариш златни, сребърни или титанови бижута? Отговорът ще намериш в кутията за бижута на твоята половинка. И тогава ще бъде лесно да избереш правилната гривна, пръстен, верижка или колие, които перфектно ще изразят твоята любов. Между другото, ако обмисляш да изведете връзката ви на следващото ниво, подаряването на годежен пръстен на този ден ще бъде красив празник на вашата любов.

В днешно време не е необичайно мъжете също да носят бижута. И не само гривни, но и пръстени и верижки. Затова не се колебай нито за секунда и избери стилно бижу.

Стилният подарък като часовник или бижу също идва със специално пожелание. Например такова:

„Ти си като този подарък – безкрайно красив/а и ценен/ценна. Нека часовникът да ти напомня, че те обичам повече от всичко всяка минута, а бижуто, че ти си най-красивият човек на целия свят за мен."

подарък пръстенАвтор: Marko Klaric (Pexels)

Вярно е, че бижутата не са най-евтиното нещо, особено ако предпочиташ качествени и доказани марки. Ние обаче знаем как да ти спестим пари и време при подобна покупка. Пазарувай с тези предложения.

 

Време за общ домашен любимец

 

И двамата искате общ домашен любимец? Купи го за Свети Валентин и изненадай половинката си. Независимо дали става въпрос за куче, котка, заек, костенурка или риба, закупуването на домашен любимец също е израз на любов.

Все пак имай предвид, че въпросното животно ще се превърне в неизменна част от живота ви и ще е необходимо да отделяте част от свободното си време за грижи, разходки, хранене или игра. Той просто ще има нужда от вашето внимание. Помислете дали в съвместния ви живот е настъпил моментът за това обвързване, което ще ви научи и на отговорност.

Мислиш дали да си купите домашен любимец? Едно нещо е сигурно, той ще бъде най-добрият ви приятел, друг член на семейството и винаги ще ви обича безусловно. Освен това можете да видите домашен любимец като подготовка за дете.

С какво желание да подариш домашен любимец? Може да звучи така:

„Очаквам с нетърпение нашия красив живот заедно и искам да споделим този домашен любимец с него. Знам, че го искаше от дълго време. Как ще се казва?“

мъж с куче в паркАвтор: Zen Chung (Pexels)

 

Практични подаръци от гамата електроника

 

Свети Валентин е празник, подобен на рождените дни, именните дни или Коледа. Така че празнуването му включва и подарък. Затова и на този ден можеш да подариш на половинката си подарък, от който наистина има нужда и ще използва. Какво би могло да бъде?

Може би всеки мъж би оценил нова електрическа самобръсначка, тример за брада и мустаци, мобилен телефон, таблет, слушалки или високоговорител за кола. Купуването на лаптоп или четец на книги няма да бъде лоша идея. Можеш също така да се съсредоточиш върху неговите хобита и да му купиш например качествена камера.

Сред асортимента на онлайн магазин Electronic Star ще откриеш и аудио и видеотехника и аксесаори на изгодни цени.

А какво ще зарадва твоята нежна половинка? Имаш огромен избор - от преса за коса през епилатор до LED лампа за гел нокти. Помисли какво би я направило щастлива. Можеш също така да се договорите да си купите един и същ подарък, например електрически четки за зъби за красива усмивка, които посвещавате на себе си всеки ден.

Прикачи кратко, но сладко пожелание:

„Мислех си какво може да те зарадва. Надявам се, че съм отговорил/а на твоя вкус и подаръкът ще ви хареса."

жена разопакова подаръкАвтор: cottonbro studio (Pexels)

 

Съвместен спа или романтичен престой

 

Вие сте от онези двойки, които нямат толкова време един за друг, колкото си представяте, в допълнение към служебните задължения? Подарете си съвместен романтичен или уелнес престой. Там ще забравите всичко и ще сте само двамата. Не само ще си починете идеално, но и ще заздравите връзката си, защото времето, прекарано заедно, е много важно. Дотогава си купете ароматна свещ, пяна за баня и други продукти за уелнес за дома.

Твоят партньор има ли мечтана ваканционна дестинация? Подари му самолетни билети. Ще помниш радостта му от разопаковането на такъв подарък завинаги. Или се съсредоточи върху преживявания под формата на гурме вечеря, дегустация на вино или посещение на бирен спа център.

И какво пожелание можеш да напишеш на подаръчната торбичка? Според нас това може да звучи по следния начин:

„Искам да прекарвам повече време с теб, затова искам да те заведа на това място, където можем да си починем заедно и изживеем нещо ново. Надявам се този подарък да ти хареса."

мъж и жена се държат за ръцеАвтор: David Gomes (Pexels)

 

Искаш да осигуриш повече преживявания и да платиш по-малко? Всичко, което трябва да направиш, е да използваш някоя от тези оферти. Искаш ли да следиш всички актуални оферти? Абонирайте се за бюлетина ни.

 

Още идеи за подаръци

 

И накрая, имаме още няколко съвета за теб, какво можеш да подариш на партньора си. Цветята са доказана класика, която почти всяка жена приема на драго сърце. Просто избери правилните според вкуса на дамата и след това се възползвай от тази отстъпка. Щамповани снимки или тениски с ваша щампа също са оригинален подарък. Не можеш да пропуснеш и шоколадовите бонбони.

Не забравяй пожеланието от сърце:

„Благодарение на теб всеки мой ден е по-красив и пълен с любов. Ти си моето слънце, когато вали и причината да чакам с нетърпение всеки следващ ден. Благодаря ти, че си себе си!'

мъж подарява цветя на женаАвтор: Andres Ayrton (Pexels)

 

Свети Валентин специален ден ли е за вас двамата, за да празнувате любовта си? Особено в този ден покажи на партньора си, че благодарение на него къщата ви е истински дом за вас. Но не забравяй за това и в други дни. Промокодовете ще ви помогнат да спестите пари от подаръци през цялата година.

Св, Валентин промоции и кодове за отстъпки до - 30%